Byggmesterfirma i Bergen

Tømrerarbeid

La erfarne fagfolk gjøre jobben for deg

Går du med planer om å bygge drømmehytta, øke antall kvadratmeter i boligen i form av et tilbygg, eller skal du pusse opp hjemme? Våre erfarne håndverkere står klare til å gjøre jobben for deg. Ved å bruke seriøse fagfolk er du sikret et kvalitets- og forskriftsmessig resultat hver eneste gang. 

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring. Ta kontakt for å avtale et tidspunkt i dag! 

Avtal befaring

Vi søker for deg

Bedriften har hatt sentral godkjenning i mange år. Vi kan stille som ansvarlig søker overfor byggesaksavdelingen i de prosjektene vi er involvert i. 

Ikon - hus og nøkkel

Nybygg

Dørmænen & Eide AS har mange års erfaring innen oppføring av eneboliger, hytter og garasjer. Vi leverer både arbeidskraft og materialer av god kvalitet. 

Ikon - påbygg

Tilbygg

Vi har også lang erfaring innen tilbygg. Vi påtar oss alt fra små enkle tilbygg til mer komplekse bygg med større utfordringer.

Ikon - hus og verktøy

Rehabilitering

Dørmænen & Eide AS har bred erfaring innen rehabilitering og reparasjoner innen offentlig og privat sektor. Vi påtar oss alt av oppgaver fra mindre prosjekter til større prosjekteringsoppgaver.

Vi har gode samarbeidspartnere på leverandørsiden. Produktkvalitet er viktig for oss, og vi har derfor funnet firmaer som er dyktige på dette feltet.